Perjantaina julkaistava Jesse Vainaan Varjojen uusi single on koskettava kuvaus yksinäisyydestä ja kotinsa menettäneistä

jvv-elama-on-pitka-tie

Jesse Vainaan Varjot julkaisee perjantaina 4. marraskuuta koskettavan laulun yksinäisyydestä. Iskelmähenkistä pop/rock -genreä edustava biisi ”Elämä on pitkä tie” kertoo vähäosaisista, joita yhteiskunta on kohdellut kaltoin ja ajanut pois kotoaan kadulle. Se on herkkä kuvaus ihmiskohtaloista, siitä löytyykö jostain auttava käsi ja välittääkö kukaan.

Kappaleesta julkaistaan myös musiikkivideo myöhemmin marraskuussa.

Vuonna 2009 perustetun yhtyeen keulahahmo Rami Hentilä tunnetaan pitkän linjan muusikkona mm yhtyeistä Radio (Hetki Rakkauden) ja Mustalintu (Jääsydän ja On Tää Rakkautta Nyt).

Yhtyeen tulevan Lauluja Maailmasta levyn taustatiimi on nimekäs ja koostuu lukuisista tutuista musiikkialan ammattilaisista. Levyn kappaleita on ollut tuottamassa mm. aiemmin tänä vuonna menehtynyt Aku Sinivalo (Antti Tuisku, Samuli Edelmann, Laura Voutilainen, Samu Haber ja Sunrise Avenue) ja Rami itse yhteistyössä Bobby Niemisen (King Star ja Melrose) kanssa.

jesse_vainaan_varjot