Opaalin uusi single julkaistaan ensi yönä – Valehtelen näyttää keskisormea kaikille

opaali-valehtelen-digi

Tampereella vaikuttava Opaali julkaisee 28. lokakuuta Spotifyssa toisen singlensä ”Valehtelen” myöhemmin julkaistavalta ”Edelleen fiktillä vol 1” EP:ltä. Uudessa biisissään mies näyttää keskisormea vähän kaikille, ja kertoo virkavallalle sekä kaikille muillekin tukareille mitä on näistä mieltä. Artisti tuntuu olevan kyllästynyt kaikkiin hänestä levitettäviin huhuihin ja kertoo hiukan pilke silmäkulmassa vain valehtelevansa. Jokainen tulkitkoon itse kappaleen syvällisempää viestiä.

Artisti joutui aiemmin tällä viikolla, maanantaina 24. lokakuuta, vastaamaan Pirkanmaan käräjäoikeudessa syytteisiin rikosnimikkeistä törkeä pahoinpitely, törkeä vapaudenriisto ja pakottaminen. Syyttäjä hakee Opaalille yli kahden vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta sekä vangitsemista heti tuomittaessa. Tuomio luetaan myöhemmin marraskuussa.

31-vuotias artisti tunnetaan gangsta räp -tyylisestä tuotannostaan, jossa ei liikoja kainostella huumeiden ja väkivallan esiintuomisen suhteen. Artistia pidetäänkin yleisesti oman tyylisuuntansa pioneerina Suomessa, sillä hän on tehnyt musiikkia aina vuodesta 1999 lähtien. Viimeisen levynsä ”Hinnalla millä hyvänsä” mies julkaisi vuonna 2010 Monsp Recordsin kautta. Tämän jälkeen hän kuitenkin muutti Thaimaahan ja vietti siellä hiljaiseloa viimeiset viisi vuotta, kunnes teki paluun Suomeen ja musiikin pariin aiemmin tänä vuonna sainattuaan levytyssopimuksen Olari 21 Musiikin kanssa.

Opaalilta on tulossa uusi EP alkuvuodesta 2017, joka kantaa nimeä Edelleen fiktillä vol 1. Levyltä julkaistiin aiemmin kesällä ensimmäinen single ja musiikkivideo ”Se on se jäbä” ja nyt toinen single ”Valehtelen”. Myös nyt julkaistavasta uudesta singlestä tulee myöhemmin ulos musiikkivideo.

Viimeisen vuoden aktiivisesti studiolla viettäneeltä artistilta julkaistaan nyt ensin EP. Opaali kuitenkin työstää jatkuvasti uutta materiaalia myös jo seuraavaa albumiaan varten. Uutta tuotantoa tullaan siis julkaisemaan, tulee sitten tuomio tai ei.