Milloin olet viimeksi katsonut kunnolla peiliin? – Dr. Sykerön uutuussinkku pohtii omista virheistään oppimista sekä peilikuvansa sietämistä

Dr. Sykerö

Dr. Sykerö on pitkän linjan rap-artisti Järvenpäästä, joka on julkaissut aktiivisesti omakustanteita kahdeksan levyn muodossa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Ug-piireissä nimeä luonut mies päätti nyt katsoa niin sanotusti peiliin ja julkaista vaihteeksi ainakin yhden vähän kaupallisemman stygen. Uusi kappale kertoo siitä, että jokaisen meistä olisi silloin tällöin syytä tutkiskella itseään ja tekemisiään katsomalla peiliin. ”Jos ei omia virheitään, tai hölmöilyjään tajua, niin on vaikea saada muutettua mitään paremmaksi elämässään”, toteaa Sykerö ja jatkaa: ”Peili meinaa just sitä, että pitää koko ajan pystyä katsomaan sitä omaa lärviään peilistä – joka aamu – ja sanoa itselleen, että tossahan tuijottaa ihan peliukko!”

Mies myös lupaa, että tyyli ei ole muuttunut mitenkään pysyvästi, vaikka uusi biisi herättääkin varmasti vanhan fanikunnan suhteen hiukan kysymyksiä. Itse hän kuittaa tällaiset arvuuttelut olankohautuksella: ”Toki tää on varmaanki vähän erilaista mitä jengi on tottunu kuuleen multa aikasemmin. Kosola sendi biitin joskus noin pari vuotta sitten ja silloin edellinen lätty oli jo melkeen ready, joten se jäi sitten jonnekkin sähköpostin syöverihin, kunnes pari juttuu kävi Järvenpään kulmilla hatuttamaan ja tuli fiilis taas kirjoittaa. Rela tuli pelastaan kertsin ja tommonen tosta sitten tuli. En nyt sanois popimmaks kuitenkaan, mutta jokainen voi toki olla mitä mieltä haluu.”

Sykeröä on totuttu myös kuulemaan useilla yhteistyöraidoilla. Sykerön kanssa onkin äänittänyt artisteja kuten A. Luoti, Lantentti, KPV ja Lasse K.

Artisti on julkaisemassa uuden albumin vuoden 2018 aikana.

Katso Dr. Sykerö (feat. Rela) – Peili musiikkivideo tästä:

Kappale on kuunneltavissa myös mm. seuraavista musiikkipalveluista: Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal ja Google Play