Hursti & Häkkilä kaksikon uutuussingle kertoo kotona homehtumisesta – kuuntele Home

hh2

Kuuntele Home suosikki musiikkipalvelustasi (Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal tai Google Play) tästä

Hursti & Häkkilä duon uusi single Home kertoo himassa hengailusta ja erakoitumisesta. Biisin nimellä on kaksoismerkitys. Englanniksi se tarkoittaa kotia ja suomeksi puolestaan homehtunutta sellaista. Kappale kertoo molemmista – kotona homehtumisesta.

Duon osapuolten tyylit ja kirjoitustavat ovat hyvin erilaiset, mutta toisiinsa yhdistettynä ne muodostavat taianomaisen ja täysin omanlaisen toisiaan täydentävänä soundin. Kappaleita miehet työstävät laidasta laitaan, eivätkä he ole lukittautuneet vain yhteen tyyliin.

Tämä kaksikko on ehdottomasti lupaavimpia nuoria kokoonpanoja tämän päivän suomiräp-skenessä. Duon seuraaville julkaisuille on ladattu kovat odotukset, sillä edelliset sinkut Pandora ja Köyhän miehen sävelet ovat keränneet Spotifyssa jo yli 200 000 ja yli 100 000 kuuntelukertaa. Lisäksi kaksikko vieraili alkuvuodesta julkaistulla JXO:n Kaikkien tyttöjen mielestä sinkulla, jonka kuuntelut lähentelevät jo miljoonaa.

Hursti & Häkkilä on parivaljakko, joka on tehnyt yhdessä musiikkia jo vuosikymmenen ajan. Herra Hursti on puhdasverinen Itä-Helsinkiläinen ja Häkkilän juuret puolestaan ovat syvällä susirajalla, Joensuussa. Miesten yhteistyö sai alkunsa tavanomaiseen tapaan internetin ihmeellisessä maailmassa. Ensimmäinen yhteiskappale johti biisikierteeseen, josta herrat eivät ole päässet irti vielä tänäkään päivänä, vaikka elämäntilanteet ovat muuttuneet ja pojat kasvaneet miehiksi. Yhteisen musiikin myötä ystävysten välille on muodostunut saumaton yhteys.

hh3