Hiphop-duo FAM kehottaa nuorisoa oppimaan räppäreiden itsensä tekemistä virheistä uudella singlellään – mukana Julma H

esttt

Kuuntele ESTTT musiikkipalveluista tästä

Hiphop-yhtye FAM:n tänään perjantaina 9. kesäkuuta 2017 julkaistu uutuussingle ESTTT kertoo nuorisolle kuinka heidän tekemiään virheitä ei kannata toistaa ja virheistä on syytä oppia jotain. Miehet kertovat kuinka ovat itse käyneet pohjalla ja kehottavat nuoria olemaan kokeilematta vastaavaa. Monelle asialle on helppo sanoa ei, paitsi naisille ja brenkulle. FAM kehottaa olla ottamatta mallia räppäreistä, sillä suurin osa on apinoita ja tätä hommaa on turha romantisoida, kuten Kasper Vee laukoo totuuksia biisissä. Muista siis, että ei susta tarvii tulla tällasta (ESTTT). Siispä kohtuus kaikessa ja väliin hyvää musiikkia.

FAM on saanut tähän junioreita opettavaan kappaleeseen mukaan Julma H:n, joka on ollut viime aikoina paljon julkisuudessa aiemmin tämän vuoden maaliskuussa julkaisemansa Cheekiä ja Elastista kritisoivan Väärät profeetat kappaleensa ansiosta. Suuremman rap yleisön tietoisuuteen artisti ponnahti noin vuoden 2010 tienoilla yhdessä RPK:n kanssa muodostamastaan Euro Crack nimisestä duosta. Hiihtopipon takana räppäävä mies lieneekin entuudesta varsin tuttu monille enemmän suomiräppiä seurailevalle.

Kekkosen ja Kasper Veen muodostama FAM tunnettiin aiemmin Flowboysfam nimellä, mutta kokoonpanon vaihduttua miehet tekivät täydellisen uudelleenbrändäyksen, vaihtoivat nimensä FAM:ksi ja hakivat selkeästi uuden suunnan musiikilleen. Yhtye on julkaissut neljä albumia ”Ehkä opit tuntemaan”, ”Opitsä tuntemaan”, ”Hattutemppu” ja ”X-Files”.