Hursti & Häkkilä

hursti_hakkila

Hursti & Häkkilä on parivaljakko, joka on tehnyt yhdessä musiikkia jo vuosikymmenen ajan. Herra Hursti on puhdasverinen Itä-Helsinkiläinen ja Häkkilän juuret puolestaan ovat syvällä susirajalla, Joensuussa.

Miesten yhteistyö sai alkunsa tavanomaiseen tapaan internetin ihmeellisessä maailmassa. Ensimmäinen yhteiskappale johti biisikierteeseen, josta herrat eivät ole päässet irti vielä tänäkään päivänä, vaikka elämäntilanteet ovat muuttuneet ja pojat kasvaneet miehiksi. Yhteisen musiikin myötä ystävysten välille on muodostunut saumaton yhteys.

Duon osapuolten tyylit ja kirjoitustavat ovat hyvin erilaiset, mutta toisiinsa yhdistettynä ne muodostavat taianomaisen ja täysin omanlaisen toisiaan täydentävänä soundin. Kappaleita miehet työstävät laidasta laitaan, eivätkä he ole lukittautuneet yhteen tyyliin. Hurstilla & Häkkilällä ei ole yhtä omaa tyyliä, vaan kaikki tyylit ovat heidän.

Tämä kaksikko on ehdottomasti lupaavimpia nuoria kokoonpanoja tämän päivän suomiräp-skenessä. Kun tämä Pandoran lipas avataan, niin mitä tahansa voi vielä tapahtua.