Färmy

25-vuotias Robert Färm, eli Färmy, on viime vuoden lopun tehnyt tiukkaan tahtiin uutta materiaalia. 11. tammikuuta 2018 julkaistu Teddy Bear on ensimmäinen kolmesta talvelle ja alkukevääseen aikataulutetuista sinkkulohkaisuista. Biisit ovat erilaisia niin tyyliltään kuin fiilikseltäänkin, mutta sekä Teddy Bear, Babylon että Baby Mama tulevat kaikki tyrmäämään kuulijansa välittömästi. Teddy Bear on biiseistä enemmän perinteisempää poppisoundia, Babylon taas on menevämpi jo hiukan grimen puolelle menevä klubitykitys ja Baby Mama puolestaan leikittelee r&b puolen kanssa. Kaikki tämä kertoo äärimmäisestä monipuolisuudesta.

Färmy pyrkii tekemään trendikästä musiikkia suurelle yleisölle. Hän on perfektionisti, jolta ei lähtökohtaisesti tulla kuulemaan mitään muutamassa tunnissa väännettyjä sessarijulkaisuja, vaan kun musiikkia tehdään, niin sitten sitä hiotaan kunnolla viimeiseen asti. Mies on mukana kaikessa tuotannollisessa puolessa ja hioo tuotteistaan loppuun asti mietittyjä kokonaisuuksia.

Färmy on poikkeuksellisen monipuolinen ja lupaava artisti, joka yhdistää eri genrejä taidokkaasti toisiinsa. Hän hallitsee niin tuotannollisen puolen, kuin myös räpäytyksen ja laulun teknisesti sekä lyyrisesti. Hän tasapainottelee taidokkaasti popahtavan räpin sekä trap- ja r&b-musiikkityylien välillä ja tuo joissain kappaleissaan mukaan myös reggaeviboja. Toistaiseksi tämä vielä suurelle yleisölle kohtuu tuntematon lahjakkuus on kuitenkin ehtinyt keräämään jo jonkin verran mainetta ug-piireissä tehtyään yhteistyötä mm. Sairas T:n kanssa.